V pátek 15. března 2024 patřilo Městské divadlo Sokolov vítězům ankety Zaměstnanec roku Sokolovské uhelné a SUAS GROUP 2023, jejich kolegům, rodinám a dalším hostům.

IMG 20240315 WA0001

 

Ceny za vítězství v jednotlivých kategoriích ankety předávali zaměstnancům představitelé vedení skupiny.

Své kolegyně a kolegy nominovali ve čtyřech kategoriích ankety přímo sami zaměstnanci. Hlasovalo se během února, a to v kategorii Zaměstnanec/Zaměstnankyně roku, Šéf/Šéfka roku, Srdcař/Srdcařka roku, Nápad roku. Celkem se sešlo téměř 250 nominací.

„Chtěl bych moc blahopřát všem, kteří získali důvěru svých kolegů a spolu s ní i ocenění v některé z kategorií. Je jisté, že někdy hrají roli vzájemné sympatie i samotný zájem se do ankety zapojit. Věřím, že se z prvního ročníku ankety stane postupně tradice a způsob, jak vyzdvihnout ty zaměstnance, vedoucí pracovníky i další osobnosti ve skupině SUAS GROUP a Sokolovská uhelná, kteří kromě své práce ještě pomáhají k dobré atmosféře v týmu a stojí za svou firmou,“ uvedl Pavel Tomek, předseda dozorčí rady SUAS GROUP a Sokolovské uhelné.

 Ocenění získali skleněnou plaketu, pamětní list, dárkový šek a květiny. Všem hostům slavnostního ceremoniálu zazpíval Dětský pěvecký sbor Kolibříci ze ZUŠ Sokolov, skvělým hudebním zážitkem se stalo také vystoupení popové divy Moniky Absolonové.

 

Výsledky ankety Zaměstnanec roku Sokolovské uhelné a SUAS GROUP 2023

 

SRDCAŘ/SRDCAŘKA ROKU
Michal Drechsler – technický
 pracovník dálkové pásové dopravy v sekci těžby uhlí

 

ZAMĚSTNANEC/ZAMĚSTNANKYNĚ ROKU
Martin Buchtel 
– mistr směnové údržby a nákupu společnosti SUAS Technology s.r.o.
Stanislav Tkáč – úklidový pracovník společnosti SUAS Úklidová s.r.o.

 

ŠÉF/ŠÉFKA ROKU
Ing. Libor Malý – velitel
 jednotky hasičského záchranného sboru Sokolovské uhelné

 

NÁPAD ROKU
SUAS Facility s.r.o. - za elektronickou databázi nemovitých majetků, která je nyní dostupná všem, napříč celou firmou. Vzniklá databáze napomáhá k rychlejšímu a efektivnějšímu zaučení techniků a správců majetku a výrazně napomáhá při každodenní práci či při práci se subdodavateli.

SUAS Agro s.r.o. - analýza satelitních snímků pozemků v blízkém infračerveném spektru a zahájení přesné aplikace hnojiv. Dosažená úspora ve výši 15 % aplikovaného množství hnojiv.

 

SPECIÁLNÍ OCENĚNÍ – nebylo součástí hlasování
Ing. Jiří Pöpperl, Ph.D. - tajemník představenstva, bývalý předseda představenstva Sokolovské uhelné a SUAS GROUP a jedna z nejvýznamnějších osobností v oblasti těžebního průmyslu a energetiky nejen v Karlovarském kraji.