Úspěšně se rozvíjející společnost Karlovarská plynárenská, která je ryze českým dodavatelem zemního plynu a elektřiny pro zákazníky z Karlovarského kraje, nově patří do skupiny SUAS GROUP.

Majetkový vstup naší sesterské skupiny SUAS GROUP je ve výši 35 procent. Karlovarská plynárenská tak může provázat služby nabízené na regionálním trhu s aktivitami silného partnera.

Karlovarská plynárenská dodává zemní plyn a elektřinu v kraji už od roku 2011. „K majetkovému vstupu do této společnosti jsme se rozhodli především proto, že Karlovarská plynárenská buduje svou značku a hodnoty na férovém vztahu se zákazníky založeném na výhodných cenách elektřiny a plynu. Její portfolio stále roste, má silné servisní zázemí. Pro zákazníky je velmi komfortní i to, že společnost sídlí v Jenišově u Karlových Varů, v případě potřeby může být rychle na dosah. Z toho důvodu nám propojení dává smysl a shodujeme se i na budoucím společném rozvoji, který se bude týkat takzvané čisté energie vyrobené z nízkoemisních zdrojů,“ vysvětluje Pavel Tomek, předseda dozorčí rady společnosti skupiny SUAS GROUP a Sokolovské uhelné.

Jeho slova potvrzuje jednatel Karlovarské plynárenské František Pelíšek: Stát se členem skupiny SUAS GROUP bylo rozhodnutí, které bude přínosem nejen pro naši společnost, ale především pro náš region. Věříme, že nám SUAS GROUP umožní nabízet levnou energii z místních zdrojů pro domácí zákazníky. Plány a budoucnost, které skupina představuje, jsou ve shodě s dlouhodobou strategií společnosti Karlovarská plynárenská, a proto jsme rádi, že se můžeme přidat na této cestě k partnerovi, který nás pomůže dostat blíž k našemu společnému cíli. Tím je poskytovat stabilně kvalitní služby a servis nejen domácnostem, ale i podnikatelům napříč všemi profesemi.“ To, že Karlovarská plynárenská patří pod křídla SUAS GROUP, se odráží i v nově používané vizuální identitě firmy.

Karlovarská plynárenská staví své dobré jméno v první řadě na jistotě dodávek, na transparentních smluvních vztazích bez skrytých poplatků a na řadě atraktivních benefitů včetně finanční odměny za přivedení nového odběratele zemního plynu. V souladu s moderními trendy v oblasti ekologických zdrojů energie nabízí společnost až 30% slevu na nákup nového kondenzačního kotle. Jako jediný dodavatel na českém trhu navíc poskytuje profesionální servisní služby, zajišťované vlastním týmem techniků.

A s jakou vizí vstoupí vedení Karlovarské plynárenské do nového roku? „Věříme, že rok 2024 bude rokem stabilizace trhu a zklidněním ekonomiky. Společnost Karlovarská plynárenská chce nabízet bezpečné produkty a služby svým stávajícím i novým zákazníkům. Pomáhat zákazníkům s modernizací a správou energetického zázemí. Chceme i nadále zajišťovat a rozvíjet služby benefitů, které pomohou našim zákazníkům udržet jejich odběrná místa v bezpečí. Karlovarská plynárenská totiž dlouhodobě nabízí elektřinu a plyn, které se vyplatí,“ uzavírá František Pelíšek.

Informace o novém členu skupiny SUAS GROUP, tedy o společnosti Karlovarská plynárenská, najdou zájemci na webu: Karlovarská plynárenská – Plyn a elektřina, které se Vám vyplatí (kvplyn.cz)